/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O revistă din Cahul ar fi distribuit prin intermediul „Poștei Moldovei” pliante electorale

missing
07 octombrie 2019, ora 17:36

O publicație din Cahul ar fi distribuit abonaților săi împreună cu revista pe care o editează și pliante electorale. Despre acest caz a semnalat astăzi în cadrul unei conferințe de presă secretarul general de stat al Guvernului, Andrei Spînu. De cealaltă parte, directorul interimar al „Poștei Moldovei”, Ruslan Chitoroagă, a confirmat că a fost înregistrat un astfel de caz, însă precizează că publicația nu i-a anunțat pe reprezentanții instituției că au astfel de intenții. 

„Am recepționat informații precum că „Poșta Moldovei” distribuie împreună cu revistele abonaților și materiale electorale”, a spus Andrei Spînu. Secretarul a precizat că deciziile de rigoare cu privire la acest caz vor fi luate în cel mai scurt timp.

Contactat de tv8.md, directorul general interimar al „Poșta Moldovei”, a spus că: „Avem un singur caz despre care cunosc la moment. La Cahul într-o revistă care era distribuită abonaților era plasată o pliantă electorală. Noi nu am fost anunțați despre acest caz. Ei au încălcat anumite puncte ale contractului. Acest lucru nu face „Poșta Moldovei”, a declarat Ruslan Chitoroagă.

Menționăm că astăzi secretarul de stat Andrei Spînu a mai precizat că funcționarii publici care se vor implica în campania electorală în timpul orelor de muncă riscă să fie demiși.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram