/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Învățătoarea de la liceul ”Socrate”, care și-a umilit elevii, NU va mai avea dreptul să profeseze

missing
07 octombrie 2019, ora 18:08

Învățătoarea de la liceul ”Socrate” din capitală, care a fost înregistrată în timp ce își umilea elevii din clasa întâi, nu va mai avea dreptul să profeseze vreodată. Cel puțin asta a declarat după ședința operativă de astăzi a Primăriei, șeful adjunct al Direcției municipale de educație, Valeriu Mârza.

”Aceasta nu va mai avea dreptul să activeze”, a subliniat responsabilul de la Educație.

Acesta a mai menționat că cererea de demisie prezentată de învățătoarea agresivă nu a fost acceptată. Asta pentru că cadrul didactic urmează a fi concediat ”în bază de articol”, conform Codului Muncii.

Amintim că o învățătoare de clase primare de la liceul ”Socrate” din Chișinău a fost surprinsă umilindu-și elevii. Aceasta a fost înregistrată cu ajutorul unui dispozitiv. Pe acest caz s-a sesizat și Procuratura, iar dascălul riscă să fie trasă la răspundere penală pentru comportament inuman.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram