/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Copii torturați și înjurați la o școală din capitală. „Îți trăsnesc un capsator de aista, rămâi acolo, dacă nu înțelegi din cuvânt o să trec la bătaie”

missing
06 octombrie 2019, ora 23:07

Incident grav la o școală privată din capitală. O profesoară a fost înregistrată în timp ce striga la copii, îi abuza fizic și îi înjura. Despre aceasta s-a aflat după ce un părinte a decis să-și trimită copilul la școală cu un dispozitiv de înregistrat audio. Iar astăzi a publicat fișierele audio pe o rețea socială.

„Îți trăsnesc un capsator de aista, rămâi acolo, dacă nu înțelegi din cuvânt o să trec la bătaie”, „Darian să-ți dau cu bastonul în cap?” sau „Mama mi-a zis ca dacă nu înțelegi din cuvânt îmi permite să-ți dau pantalonii jos și să pun mâna pe o curelușă sau pe o vărguță”. Aceasta fiind o parte din conversația unui profesor cu copii de clasa 1.

Această înregistrare a fost făcută publică pe rețelele de socializare de tatăl unui băiețel care, din septembrie, este elev la o școală din capitală. Bărbatul scrie că a decis să-i dea copilului un „smartwach”, după ce a văzut schimbări în comportamentului acestuia.

Copilul meu cel mai mare deja de o lună merge la școală. În această lună a dispărut entuziasmul din primele zile ale lui Andrei și au apărut schimbări în comportament. Andrei ne-a povestit câteva situații din clasă care ne-a pus în gardă. Discutând cu alți părinți ai copiilor din clasa lui Andrei am ajuns la concluzia că și ceilalți părinți au observat aceleași schimbări la copii lor”, a scris Ion Andronache pe pagina sa de Facebook.

Bănuielile s-au confirmat după ce au ascultat înregistrările audio. În acestea, se aude cum elevii sunt abuzați fizic și verbal.

Îngrozit de cele auzite, bărbatul a decis să facă publice fișierele audio ca acest caz să ajungă la cât mai multă lume. Acesta face apel și către ministra Educației,  Liliana Nicolaescu-Onofrei.

Vom reveni mâine cu o reacție la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram