image
Sursa foto: facebook.com/Lilu-Lilia-Ojovan

Mama prezentatoarei TV Lilia Ojovan, în reanimare după accidentul de la Drochia, unde un șofer beat a tamponat o ambulanță

În teribilul accident de la Drochia, unde un șofer beat a tamponat violent o ambulanță, a avut de suferit și mama prezentatoarei TV Lilia Ojovan. Acum femeia se află în reanimare.

„Ieri era la serviciu, în ambulanța care stătea pe marginea drumului așteptând în mașina defectată să vină o altă mașină să îi ia. A ajuns mai repede însă în ei un șofer băut, care a intrat cu viteză în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care a stat ieri toată ziua și a glumit... astăzi e mort”, scrie Lilu, într-o postare pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea a mai spus că și accidentul care acum câțiva ani a furat viața fratelui ei a fost provocat tot de un șofer beat. „Cât mai poate continua? Oameni buni, de ce urcați la volan când au urcat multe grade în cap?”, scrie Lilu.

Amintim că accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Drochia. În urma impactului puternic, șoferul ambulanței a decedat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: