Cleopatra Stratan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere: Copila minune împlinește 17 ani

Fetița-minune, care a lansat prima piesă și primul videoclip la numai trei ani, împlineste astazi frumoasa vârstă de 17 ani. Cu această ocazie, tatăl acesteia, Pavel Stratan, a publicat un mesaj de felicitare pentru fiica sa.

Foto: Pavel Stratan/facebook

„Scumpa noastră Cleopatra! În fiecare an de ziua ta, ni se pare că ai cea mai frumoasa vârstă! Așa să fie și de acum înainte! Rămâi așa cum ești sinceră, frumoasă, cuminte, creativă și cel mai important sănătoasă! Îți dorim tot binele din lume, și să te urmareasca succesul oriunde și oricând. Noi te iubim mult de tot, și ne mandrim cu tine!”, a scris Pavel Stratan.

Succesul Cleopatrei Stratan a ajuns și în alte țări, iar micuța a intrat și în Cartea Recordurilor, având nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avunt un hit No.1 într-o țară la nivel național, cel mai tânăr cântăreț de succes.

Primul album al Cleopatrei Stratan se intitulează „La vârsta de trei ani”. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele său, Cezar Stratan, la melodia „MAMI”.

Anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de un real succes, în doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizări.


Pub