(video) Mașini de lux, alcool și muzică la maxim: Tineri filmați în timp ce conduc cu viteză excesivă pe străzile capitalei

Încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere, în rândul tinerilor, se pare că este „la modă”. În urma numeroaselor accidente rutiere produse în ultima perioadă, atât pe străzile Chișinăului, cât și pe drumurile naționale, unde s-au înregistrat un număr mare de persoane decedate și zeci de răniți, a făcut ca un cititor UNIMEDIA să ne transmită zeci de video-uri și fotografii în care grupuri de tineri, la volanul mașinilor de lux, conduc cu viteză excesivă și își pun atât viața lor în pericol, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Foto: UNIMEDIA

În video-urile emise de cititorul UNIMEDIA, tinerii se filmează în timp ce conduc cu peste 200 km/h, executând manevre periculoase pe străzile capitalei. Ulterior aceștia își postează video-urile pe Instagram, astfel, adunând cât mai mulți urmăritori.

În unul dintre filmulețe, șoferul unui Porsche apasă acceleratorul până la 130 km/h, astfel depășind o ambulanță ce se deplasa pe strada Alecu Russo din sectorul Rîșcani al capitalei.

Într-un alt video, un grup de tineri la volanul a patru mașini fac street racing pe una din străzile capitalei.

Urmăriți mai jos câteva dintre imginile video ce le-am primit pe adresa redacției nostre:

Cititorul UNIMEDIA ne-a mai comunicat că aceste filmulețe au fost emise către Inspectoratul Național de Patrulare (INP), însă într-un răspuns, ofițerii INP i-au comunicat că „urmare a vizualizării imaginilor foto-video, se observă mai multe vehicule însă nu este posibil se stabilit ce normă încalcă conducătorii acestora precum și calificarea faptelor comise, deoarece din imaginile foto prezentate nu este vizibilă esența încălcării”.

De menționat că autorul care ne-a trimis informațiile spune că filmulețele sunt de acum trei luni, iar răspunsul INP, la fel, s-a înregistrat în acea perioadă.

Încălcarea RCR / Sursa:UNIMEDIA
Încălcarea RCR / Sursa:UNIMEDIA


Pub