(video) Bilanț sumbru și peste Prut: Încă o tragedie pe șoselele din România. Patru morți și doi răniți. După câteva minute, alt accident în același loc

Patru persoane au murit și două au fost rănite după impactul dintre două mașini care a avut loc în această după-amiază între localitățile Bălțați și Târgu Frumos din județul Iași, România. La câteva minute distanță, un alt accident a avut loc în acleași loc. De această dată a fost implicată o autospecială a ISU care a lovit o mașină ce ieșea din coloană, vrând să întoarcă, transmite digi24.ro. Acest eveniment rutier vine la o zi după tragedia din Ialomița, unde au murit 10 persoane, iar șapte au fost rănite.

Potrivit IPJ Iași, în urma impactului dintre două mașini, au fost rănite șase persoane, dintre care patru au murit.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi vrut să întoarcă mașina și a fost lovit de alt autoturism.

„Potrivit primelor informații, unul dintre șoferi ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere și ar fi fost lovit de o mașină care circula regulamentar”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

La accident au intervenit și pompierii din Iași, care au fost anunțați că într-una dintre mașini au rămas încarcerate patru persoane, iar în cealaltă se află două persoane rănite, dar conștiente.

Cele patru persoane încarcerate, doi bărbați și două femei, au murit în urma impactului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iași, mr. Silvia Bolohan, la intervenție au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor, două ambulanțe și o autospecială ISU de descarcerare.

Accident după accident. Tamponare între două mașini și o autospecială care intervenea la impactul mortal

În aceeași zonă, un alt accident, imediat după cel în care au murit patru persoane, scrie ziarulevenimentul.ro.

De data aceasta a fost implicată și o autospecială a celor de la ISU care doreau să intervină la accidentul produs cu câteva minute mai devreme.

Se pare că unul dintre șoferi care așteptau în coloană a dorit să întoarcă fără să se asigure și a fost lovit de către autospecială care a fost avariată la rândul ei și a rămas blocată pe mijlocul străzii, astfel circulația a fost și mai tare blocată de acest incident.


Pub