/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Prima ninsoare din această toamnă în România. Stratul de zăpadă este de circa un centimetru

missing
06 octombrie 2019, ora 13:55

În județul Corj – Transalpania, în zona Urdele s-a așternut primul strat de zăpadă din această toamnă, drumarii împrăștiind trei tone de material antiderapant pentru a face drumul practicabil, transmite Mediafax.

Drumarii din județul Corj au intervenit cu două utilaje și au împrăștiat trei tone de material antiderapant în zona Urdele, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a nins și s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

Azi noaptea s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru, pe Transalpina, Vârful Păpușa, Vârful Urdele, în zona aceea am acționat preventiv, mai sunt oameni care trec, facem apel să nu circule cu autoturismele neechipate de iarnă pe acel sector de drum unde este zăpadă. Am intervenit cu două echipaje, am împrăștiat și material antiderapant, aproximativ trei tone, patru maxim”, a declarat reprezentantul SDN Tîrgu-Jiu, Cristi Tudor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram