vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. InventAgro Group și-a inaugurat oficial noul sediu alături de principalii clienți și parteneri

VIDEO. InventAgro Group și-a inaugurat oficial noul sediu alături de principalii clienți și parteneri

Recomandate

Importator oficial Borealis L.A.T si Borealis Rosier Produse de uz fitosanitar cu o eficiență înaltă, îngrășăminte minerale granulate de bază de calitate, noi viziuni și suportul necesar pentru obținerea unor recolte bogate. Toate acestea reflectă obiectivele Companiei InventAgro Group, importatorul și distribuitorul oficial al produselor Borealis L.A.T., un brand recunoscut de fermierii din UE datorită calității pe care o asigură.

Compania Inventagro Group – importatorul și distribuitorul oficial BOREALIS L.A.T și Borealis Rosier – îngrășăminte granulate de bază și foliare. Datorită colaborării cu InventAgro Group beneficiaţi de un fertilizant eficient și de înaltă calitate pentru culturile dumneavoastră. Lăsaţi-vă inspiraţi de parteneriatul cu InventAgro Group și veţi deschide calea către noi oportunităţi de dezvoltare, beneficiind, în acelaşi timp, de experienţa noastră in domeniu.

„Produsele Borealis L.A.T sunt listate în Top 3 cele mai vândute și apreciate din Europa și au un rulaj de 7 miliarde de euro anual. Astfel, ne-am dorit ca acestea să fie accesibile și pentru fermierii din Moldova, care, tot mai mult, își axează producerea pe calitate și tehnologii moderne. Am reușit să asigurăm pentru producătorii din țară prețuri mai reduse pentru aceste produse, comparativ cu cele din România sau UE pentru a face mai accesibilă calitatea pentru fermieri”.

Mai multe detalii despre Compania InventAgro Group puteți vedea în reportajul video realizat de echipa Agrobiznes.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale