Oficialul moldovean care îşi doreşte ca șoferilor prinși beți la volan să li se retragă pe viaţă permisului de conducere

Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Ala Nemerenco, este oficialul care îşi doreşte ca permisul de conducere să fie retras pe viață șoferilor prinși în stare de ebrietate la volan.

Declaraţia vine drept reacţie la incidentul care a avut loc în această noapte. Şoferul unei ambulanțe a murit, iar echipajul și pacientul au fost grav răniți în urma unui accident provocat de un conducător auto beat.

FOTO: IP Drochia

“Exprim sincere condoleanțe familiei șoferului ambulanței care a decedat tragic noaptea în accidentul de la Zgurița-Drochia, Banari Valeriu.

Este al doilea caz în lanț, când un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tânăr. Rezultat – lovirea cu viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și 5 spitalizări, dintre care 3 sunt cadre medicale.

Eu cred că trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și de sancționare pentru încălcările comise. Beat la volan – retras permisul pe viață”, a scris Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că tragedia despre care s-a menţionat a avut loc în această noapte în jurul orei 01:30. Un bărbat de 53 de ani a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital după ce o ambulanță a fost lovită de un automobil în raionul Drochia. Ambulanța staționa pe marginea drumului fiind defectată și aștepta ajutor de urgență, iar în acel timp a fost lovită din viteză excesivă de un șofer beat în vârstă de doar 20 de ani!

La fața locului au intervenit oamenii legii și trei echipe de salvare. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Vezi şi: (video) Accidentul de la Buiucani! Surprins de o cameră de bord aflată în spatele troleibuzului! Imagini șocante!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/