/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un taximetrist din Chișinău lasă volanul din mâini și dansează în timp de conduce. Imaginile postate de o clientă

05 octombrie 2019, ora 17:10

Imagini cu un taximetrist dansator, care lasă volanul în timpul mersului și bate din palme, au fost postate pe rețelele de socializare astăzi, de către o utilizatoare, care spune că a apelat la serviciile unei companii din taxi din Chișinău, dar s-a îngrozit când a văzut că șoferul dansează nestingherit în trafic, cu muzica la volum maxim.

Șoferul, care tocmai se oprise la o trecere de pietoni, în timp ce clienta filma show-ul, bătea din palme într-o veselie, apăsând acceleratorul fără a atinge volanul.

Am încercat să obținem un comentariu de la compania de taxi al cărei angajat ar fi acest șofer. Vom reveni cu informații actualizate, în cazul în care obținem un răspuns.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram