image
Sursa foto: Jurnal.md

Sărbătoreşte Halloweenul ALTFEL: Susţine bolnavii incurabili la Gala Anuală de Caritate

Hospices of Hope Moldova te invită să susţiio cauză nobilă şi să petreci o seară memorabilă cu tematica Halloween, la Gala Anuală de Caritate.O seară misterioasă şi rafinată te aşteaptă la cea mai frumoasă terasă supraelevată din Chişinău, ZAXI Rooftop, pe 31 octombrie, începând cu ora 18:00.

Halloween Gala Dinner 2019 este cel mai de amploare eveniment de caritate organizat pe parcursul anului de Hospices of Hope Moldova. Gala reunește până la o sută de persoane din mediul diplomatic și de afaceri din Republica Moldova, cât și de peste hotare, care petrec o seară rafinată, contribuind direct la asigurarea continuității Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă din Republica Moldova.

Programul serii presupune o licitație cu strigare cu premii râvnite, o licitație fără strigare și o loterie de caritate, evenimentul încheindu-se cu muzică live.

Dress code: un element înfricoşător.

Preţ – 100 euro de persoană.

Fondurile acumulate din vânzarea biletelor şi din licitaţie vor fi utilizate pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliative oferite gratuit persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață.

Biletele pot fi rezervatela [email protected], la 060744068 sau direct la biroul Hospices of Hope Moldova, str. București 67, et. 3, of. 7.

Companiile care vor să susţină acest frumos eveniment de caritate sunt invitaţi să analizeze pachetele de sponsorizare disponibile pentru un parteneriat cu adevărat util.

Gala de Caritate Hospices of Hope Moldova este un eveniment anual organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste1100de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28.000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.

Noutăţile partenerilor

comentarii: