Grăbiți-vă să cumpărați, chiar astăzi, noua ediție a revistei „Business Class”!

Doar în noua ediție Ion Ceban va povesti despre principalele probleme ale orașului Chișinău, dar și despre căile de rezolvare a acestora. În cadrul temei noii ediții a „Business Class” unul dintre experții din domeniu va oferi sugestii privind creșterea eficienței economice a Moldovei.

Foto: https://www.businessclass.md

Din rubrica «Inovații» veți putea afla cum Orange Systems creează viitorul împreună cu cea mai bună echipă IT din țară.

În ediția din luna octombrie a revistei veți putea citi interviul cu conducătorul Companiei Moldova Zahăr care garantează calitatea europeană a produsului din Moldova.

Împreună cu redacția revistei vom afla despre mult așteptata lansare în Moldova a rețelei Kaufland - deschiderea magazinelor.

Totodată, numărul din octombrie al revistei Business Class vă demonstrează cele mai fiabile, funcționale și elegante accesorii de la Fossil, Cronograf și vă invită să descoperiți întreaga lume, mai exact, circa 300 de destinații de pe noul Aeroport al Istanbulului cu "Turkish Airlines".

Nu ratați ocazia, procurați noua ediţie a revistei “Business Class”! Detaliile ediției din luna octombrie a revistei le puteţi afla de pe site-ul www.businessclass.md.

Echipa UNIMEDIA / Sursa:Echipa UNIMEDIA


// console.log('no ads situation')