PD-ul își arată colții către guvernare. Nu vor să fie audiați în Comisia de anchetă privind așa-zisul puci: „Este o tentativă ieftină de intimidare a opoziției”

Partidul Democrat nu va accepta să participe la audierile organizate de comisia parlamentară de anchetă formată de actuala majoritate parlamentară pentru intimidarea opoziției.

Foto: UNIMEDIA

”Practic, cei care în luna iunie în mod abuziv au preluat puterea, noaptea, pe întuneric, pe ascuns ne acuză pe noi, cei care am predat pașnic puterea, de uzurpare”, a declarat astăzi președintele PD Pavel Filip.

Fostul premier a mai spus că în perioada 8-14 iunie echipa guvernamentală și Partidul Democrat s-a condus de legile în vigoare și de Constituție. ”Această comisie de anchetă, deopotrivă cu dosarele penale intentate la comandă pentru membrii noștri, presiunile și șantajul la care sunt supuși membrii PD sunt doar o tentativă ieftină de intimidare a opoziției”, a punctat acesta.

UNIMEDIA amintește că mai mulți membri ai Partidului Democrat, dar și ex-angajați ai MAI vor fi audiați în cadrul Comisiei pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci din iunie curent. Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei de profil, Mihai Popșoi.


Pub