Usatîi și-a prezentat candidatul la șefia orașului Edineț: Timpul politicienilor care se acoperă cu Moscova sau Bruxelles-ul trece

Liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, l-a prezentat, azi la Edineț, pe candidatul său la funcția de primar al orașului, Roman Bordeniuc.

Foto: facebook.com/RU1.md/

„Le mulțumesc locuitorilor raionului Edineț pentru întâlnirea călduroasă de care am avut parte. Roman Bordeniuc are un program clar de acțiuni ce reflectă politica faptelor concrete, promovată de Partidul Nostru. Interesul oamenilor față de ceea ce ne propunem să realizăm îl dovedește sala arhiplină”, a declarat Usatîi.

Potrivit acestuia, formațiunea politică „Partidul Nostru” nu intră în jocul celorlalte partide, care „în ajunul alegerilor locale, s-au lansat în cursă cu diferite declarații și promisiuni”.

„Noi preferăm să enumerăm faptele concrete pe care le-am îndeplinit. Sunt fericit că am putut contribui la dezvoltarea localităților din raionul Edineț prin alocarea a aproximativ un milion de lei. Mă simt împlinit pentru faptul că am reușit să păstrăm împreună școala din Stolniceni. Oamenii trebuie să știe că toți primarii noștri vor fi sprijiniți și ajutați în continuare”, a punctat Usatîi.

„Timpul politicienilor care se acoperă cu Moscova sau Bruxelles-ul trece, la fel ca și al celor care împart oamenii pe tabere după fel de fel de principii”, a mai adăugat liderul „Partidului Nostru”.


Pub