21 de oameni răniți în accident
Social 4 octombrie 2019, 19:40 | 2385

Un accident grav s-a produs la amiaza in raionul Hancesti. 21 de oameni au ajuns la spitalul raional dupa ce un microbuz de linie, plin cu pasageri, s-a ciocnit violent cu un autoturism. In masina se afla o familie: doi soti de 34 si 32 de ani, precum si copilul lor de patru luni. Potrivit politiei, soferul automobilului a incercat o depasire, dar nu s-a asigurat si a ajuns in maxi-taxiul care se indrepta de la Basarabeasca la Chisinau. Intre timp, in aceasta seara, trei pacienți au fost transferati de la Hancesti la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau, ne-a spus directorul adjunct al acestui spital, Igor Curov.

Nenorocirea s-a produs în apropierea comunei Fundul Galbenei din raionul Hâncești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției, dar și câteva ambulanțe.

În urma impactului violent, 21 de răniți au fost duși la Spitalul raional Hâncești. Cei trei membri ai unei familii, aflați în autoturism, au fost internați în Secția Reanimare, fiind în stare gravă. La fața locului a intervenit și un echipaj al salvatorilor.

A fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Opinia ta contează. Comentează!