/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Codreanu a primit refuz și de la instanța de judecată! Avocata acestuia va contesta decizia

missing
04 octombrie 2019, ora 17:48

Instanța de judecată a respins demersul lui Ruslan Codreanu prin care acesta a contestat refuzul Consiliului Electoral din Chișinău de a-l înregistra în calitate de candidat independent la alegerile locale din Chișinău. Decizia a fost pronunțată acum jumătate de oră de către magistratul Vitalii Ciumac.

„13 foi de argumente, legea ambiguă, nu au funcționat nici în instanță! Cererea respinsă ca fiind neîntemeiată. Trăim în Moldova și asta ne ocupă tot timpul. Cineva crede că a câștigat. Cineva crede ca în 100 de zile au început schimbări. Ce s-a întâmplat acum, nu este despre mine. Este un exemplu că lucrurile au rămas aceleași. Ca aceleași 100 de zile din 2009, sau 100 de zile din 2016. Sunt 100 de zile și în 2019.

Dar timpul trece. Și cine crede ca a câștigat eu anunț că doar ați dat dovada că sunteți învinși de propriul sistem și proprii oameni! Poate și voi, cei de la conducere vreți schimbări, dar ele se fac altfel”, a comentat fostul edil interimar.

Avocata lui Ruslan Codreanu, Cristina Țărnă, spune că va contesta decizia judecătorului la Curtea de Apel.

Vezi și:

/VIDEO/ Avocata Cristina Țărnă declară că magistratul care examinează contestația lui Ruslan Codreanu ar putea fi vulnerabil

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram