(video) Premieră: Noua generaţie Chevrolet Corvette Stingray Convertible şi noul C8.R

În vara care a trecut, modelul Corvette a celor de la Chevrolet a trecut printr-o revoluție complexă: noua mașină sport de generația a opta (C8)şi-a schimbat aspectul clasic al poziţionării motorului sub capotă cu unul central, în faţa osiei spate. Având un preţ de start de sub 60.000 de dolari în SUA, aceasta a devenit unul dintre cele mai accesibile şi atrăgătoare oferte de pe piaţă cu motor natural aspirat.

Foto: autoblog.md

La prima prezentare ne-a fost arătată o maşină doar într-o caroserie de tip Targa, cu un panou superior al acoperişului ce poate fi demontat. În mod tradițional, anume un astfel de automobil a fost ales de producător ca să fie cel de bază, aşa cum a existat în cazul generaţiilor C7 şi C6, semn că într-o caroserie coupe obişnuită nu va mai exista.

Și iată că în această noapte, peste ocean, a fost prezentat noul Chevrolet Corvette Stingray Convertible, un model prin care se marchează o altă revoluţie mică: pentru prima dată în istoria modelului este folosit un acoperiş retractabil tare în loc de unul moale. Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD


Pub