(foto) Accesorii BMW M Performance Parts sunt deja gata pentru noile X5 M, X6, X6 M şi X7

Din noiembrie, a treia generație BMW X6 pe care am cunoscut-o recentva îmbogăți segmentul SAC-uri (Sports Activity Coupe) cu aspectul său extrovertit, performanță remarcabilă și cu un design provocator. Doar câteva luni mai târziu, noul BMW X5 M și noul BMW X6 M vor stabili noi standarde în segmentul SAV/SAC de înaltă performanță din primăvara lui 2020.

Foto: autoblog.md

O gamă largă de piese de performanță M pentru sporirea caracterului sportiv și personalizarea vizuală a maşinilor vor fi disponibile suplimentare la comandă și pentru acest trio de modele pline de energie, dar mai nou şi pentru marele X7 pe care deja l-am testat!

Aceste accesorii de înaltă calitate, dezvoltate de BMW M GmbH, sunt rezultatul experienței în motorsport, acumulată pe circuitele de curse din lume. Toate componentele sunt perfect adaptate la caracterele specifice ale BMW X6, BMW X7, precum și BMW X6 M și BMW X5 M. Cu aceste părți, clienții pot îmbunătăți în continuare stilul automobilului și caracteristicile sale sportive în funcție de gusturile personale. Noile M Performance Parts nu afectează doar aspectul mașinii, desigur. Acestea îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte cerințe funcționale în ceea ce privește construcția ușoară și aerodinamica. Vezi lista şi cum arată, pe AutoBlog.MD


Pub