- Chef Andrei Lazari de la Courtyard by Marriott Chisinau; - Chef Igor Griza de la Parol; - Chef Andrei Dascal de la Rozmarin Cafe; - Chef Alexei Poleakov de la GastHaus; - Chef Giuliano Valter Casella de la Hostaria Amarcord;
Preţul unui bilet de participare este de 400 MDL/persoană (100 MDL pentru copiii de la 6 la 14 ani și intrare gratuită pentru copiii mai mici de 6 ani) și include degustarea tuturor tipurilor de mâncare, vin de la compania Bostavan şi bere artizanală oferită de gazda evenimentului.
Numărul de bilete este limitat! Biletele pot fi rezervate la cristina@hospicesofhope.md / 060 394 306 sau pot fi cumpărate direct de la biroul Hospices of Hope Moldova, str. București 67, et. 3, of. 7 și de la Rozmarin Cafe, blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 202.
Evenimentul este organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru susținerea dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care se confruntă cu o boală incurabilă în regiunile Republicii Moldova. Serviciile sunt oferite gratuit de către echipe mobile, multidisciplinare, integrate în Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova.
De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova”, peste 1100 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28.000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.
Potrivit legislației, suntem obligați să cenzurăm comentariile ce incită la ură, reprezintă atac la persoană sau conțin cuvinte necenzurate.
Vă îndemnăm la discuții decente!