Momentul accidentului de la Buiucani
Social 3 octombrie 2019, 18:16 | 2206

Pe rețelele de socializare a apărut un nou video de la accidentul de pe strada Alba-Iulia din Chișinău. Momentul în care mașina Porsche s-a izbit violent de troleibuzul de pe linia 21 a fost surprins dintr-un automobil, care se deplasa în spate. Vă avertizăm - urmează imagini cu un înalt impact emoțional.

Se vede cum mașinile pornesc pe strada Alba-Iulia, la culoarea verde a semaforului. Mașina Porsche se deplasa cu viteză pe strada Onisifor Ghibu, iar șoferița a ignorat culoarea roșie a semaforului și a intrat în plin în troleibuz, fără să frâneze. În consecință, troleibuzul a fost proiectat pe trotuar, iar mașina a fost făcută zob. Pasagerul din Porsche, un bărbat de 34 de ani, a murit pe loc. Alte zeci de persoane, care erau în troleibuz, au fost rănite. Nouă dintre acestea rămân internate. Șoferița a fost traumatizată grav și se află în secția de terapie intensivă, conectată la aparatele de respirație artificială.

Rezultatele expertizei medico legale confirmă faptul că șoferița era în stare avansată de ebrietate când a urcat la volan. Aceasta avea o concentrație de 1,87 de miligrame de alcool în sânge.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie