20:14:07 28.03.2024
Stiri

Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, INFORMAȚII NOI despre starea sănătății victimelor accidentului rutier de la Buiucani: „Întreprindem toate măsurile pentru salvarea vieții șoferiței…Putem să ne așteptăm la orice”

Social 03.10.2019 11:57 Vizualizări2192 Autor: Ziarul National


Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, INFORMAȚII NOI despre starea sănătății victimelor accidentului rutier de la Buiucani: „Întreprindem toate măsurile pentru salvarea vieții șoferiței…Putem să ne așteptăm la orice”

Șoferița de 34 de ani, care ar fi provocat accidentul produs luni la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, rămâne în continuare în secția de terapie intensivă a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Starea ei este în continuare extrem de gravă și poate să se întâmple orice. Medicii se feresc să dea careva pronosticuri în privința șoferiței.

„Pronosticul este rezervat. Întreprindem toate măsurile necesare ca să-i salvăm viața ei. Dar e un politraumatism sever, un politraumatism foarte complicat. În principiu, putem să ne așteptăm la orice complicație. Este prematur să vorbim de pronosticuri”, a spus un reprezentant al instituției.

VIDEO // Imaginile care clarifică cine se face VINOVAT de accidentul rutier de la Buiucani. Consecințele puteau fi DRAMATICE. Troleibuzul a împiedicat producerea CARNAGIULUI

Sursa citată a mai adăugat că actualmente rămân internate alte opt persoane care au avut de suferit de pe urma accidentului, iar dinamica acestora este pozitivă.

În total, după accidentul de luni, când un automobil de lux a lovit un troleibuz care a intrat în mulțimea de pe trotuar, 25 de persoane s-au adresat după ajutor medical. Dintre acestea, nouă au fost spitalizate la Urgență cu traume ale cranio-cerebrale, ale organelor interne sau ale aparatului locomotor.

Vârsta victimelor accidentului este cuprinsă între 19 și 67 de ani.

Menționăm că în același accident a decedat un bărbat de 34 de ani, pasager al „Porsche”-ului care ar fi intrat cu viteză în troleibuz, la culoarea roșie a semaforului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md