03:00:57 24.04.2024
Stiri

Igor Dodon nu crede că alianţa „ACUM" - PSRM va dura patru ani? „Lumea este NEMULŢUMITĂ. Sau facem treabă, ori mergem la ANTICIPATE". Ce cadou ar putea să-i facă de ziua de naştere a lui PUTIN

Politică 03.10.2019 21:40 Vizualizări2935 Autor: Ziarul National
Igor Dodon nu crede că alianţa „ACUM Facebook


Preşedintele Igor Dodon a avertizat repetat partenerii socialiştilor de la guvernare că "luna de miere" s-a incheiat şi că Guvrrnul trebuie să se apuce de lucru. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vor fi declanşate alegeri anticipate.

"Sau facem treaba, ori mergem la anticipate. Lumea e nemultumita. Eu mă întâlnesc cu oamenii şi-mi zic să-i punem la treabă", a declarat în această seară Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni de la N4.

În mod special, şeful statului s-a arătat nemulțumit de activitatea a doi miniştri, spunând că ar trebui să plece, dar nu a vrut să dea nume. Acesta a anunţat că va discuta problema cu premierul Maia Sandu după alegerile locale.

Oficialul a mai adăugat că alegerile locale din 20 octombrie vor fi un test în privinţa viitorului coaliţiei de guvernare.

Preşedintele a mai spus că la "fiecare 2-3 zile" are acces la măsurări, care arată că PSRM ar lua "mult mai multe" mandate decât are acum la eventuale alegeri anticipate. Acesta a lăsat să se înţeleagă că PSRM ar putea forma pe viitor de unul singur Guvernul: "Desigur că eu îmi doresc ca această majoritate să funcţioneze cât mai mult timp".

În altă ordine de idei, Igor Dodon a fost întrebat ce cadou îi va face omologului său Vladimir Putin, care îşi va sărbători în curând ziua de naştere. Sursa citată a precizat că îi pregăteşte un cadou, pe care îl va transmite personal săptămâna viitoare la Aşhabad. "E secret. Dar de ce să fie interzise cadourile? Dacă e vorba de un butoi cu vin? Cu siguranţă voi lua câteva sticle cu vin alb şi roşu de la Sadova", a conchis Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md