Renato Usatîi spune cui și pentru ce a dat bani

by D M
Distribuiti mai departe...

UPDATE: 15:36 -Domnule Dodon, să nu vă împingă păcatul să faceți combinațiile pe care le făcea Plahotniuc în favoarea voastră. Igor, cunoști foarte bine adevărul și te rog să te oprești din porcării. Este ultima dată când te previn.

Încetați să născociți povești, pentru că așa cum luptați și ce rezultate aveți, a văzut toată țara. Oameni au văzut și rezultatele noastre.

Declar cu toată responsabilitatea că suntem partidul care pretinde la victorie în orașele în care am înregistrat rezultate.

Nu pot garanta că nu va avea de suferit Dodon, dar așa cum spune și el „Nu vă jucați cu focul”.

UPDATE: 15: 35 Acest video, publicat astăzi, publicați-le pe toate, dar alături mai postați și video cu ajutorul oferit de mine celor care și-au pierdut apartamentele în urma incediului de la Botanica, și ajutorul oferit profesorilor.

Cum l-o presat pe Atamanenco și de ce o făcut asta rămâne pe conștiința lui.

Dacă cineva se gândește că o să ne scoată din alegeri…:-Domnule procuror general, vă rog, faceți o anchetă, pentru că nu eu am publicat acest video, dar unii procurori ai dvs fac asta.

UPDATE: 15:30 De ce și cui am dat bani, e treaba mea. Urmăriți mai bine datele de la CEC. Nu ne-am permis  nici pe timpul lui Plahotniuc să încălcăm legea, așa cum o fac mulți concureți electorali.

Iată contractul PN pentru alegerile locale cu agentul economic care se ocupă de distribuirea bannerelor electorale în întreaga țară. Achităm câte 300 euro pentru fiecare bilbord.

Socialiștii declară 15.000 de lei, în altă săpătmână 20.000 de lei, iar ultima dată au declarat, cel mai puțin, 14.000 de lei.

La Bălți am instalat bannere în sumă de 82 de mii de lei.

Socialiștii au 20 de bilborduri la Bălți. Pentru o unitate ei indică prețul de 100 de lei. Ne-am adresat ieri la CEC, ceea ce i-a înrăit pe socialiști, care distribuie știri false.

UPDATE: 15:22 În spatele acestor acțiuni stau sicialiștii și jurnalistul Gabriel Călin, care au creat scheme.md. De ce o face acum Dodon? Eu înțeleg. Voi știți că în orașele Vulcănești, Bălți steluța se va stinge. Încercați să puneți baza unor temeiuri de a ne scoate din alegeri.

RENATO USATÎI: Am organizat această conferință de presă în urma unor informații din presă, scopul cărora este să denigreze PN în această campanie electorală.

Știți că la sfârșitul lui 2013 am organizat mai multe evenimente, am oferit ajutor material pentru mii de oamnei. Pot să dovedesc proveniența banilor și achit impozite în baza acestor ajutoare.

Este vorba și de banii oferiți victimelor incendiului de la Botanica, ajutor pentru veterani, pentru operații, nu contează, trebuie să achit impozite.

Am în mâini copiile mai multor declarații. Este copia unui certificat 11.07.2016, eu fiind cu viza la Bălți, primar , am achitat 3 mil 20.000 de lei.

Sunt impozitele pentru acei bani, aduși de peste hotare și pe care i-am cheltuit așa cum am considerat de cuviință. Au fost evenimente publice.

La oficiu am dat și câte 100 de mii de lei oamenilor din toată țara. Avea diferite nevoi și nu poți face public orice. Cineva era bolnav de cancer, aveau probleme de vedere s.a.m.d

Bani am cheltuit pentru multe alte acțiuni, organizate în toată țara, amenajarea fântânilor și tot așa.

Nu am ascuns niciodată banii aduși în țară. Nu i-am chetuit pentru întreținerea partidului. Știu de ce a fost organizată toată această situație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...