(foto) Accesorii BMW M Performance Parts sunt deja gata pentru noile X5 M, X6, X6 M şi X7

Din noiembrie, a treia generație BMW X6 pe care am cunoscut-o recent va îmbogăți segmentul SAC-uri (Sports Activity Coupe) cu aspectul său extrovertit, performanță remarcabilă și cu un design provocator. Doar câteva luni mai târziu, noul BMW X5 M și noul BMW X6 M vor stabili noi standarde în segmentul SAV/SAC de înaltă performanță din primăvara lui 2020.

O gamă largă de piese de performanță M pentru sporirea caracterului sportiv și personalizarea vizuală a maşinilor vor fi disponibile suplimentare la comandă și pentru acest trio de modele pline de energie, dar mai nou şi pentru marele X7 pe care deja l-am testat!

Aceste accesorii de înaltă calitate, dezvoltate de BMW M GmbH, sunt rezultatul experienței în motorsport, acumulată pe circuitele de curse din lume. Toate componentele sunt perfect adaptate la caracterele specifice ale BMW X6, BMW X7, precum și BMW X6 M și BMW X5 M. Cu aceste părți, clienții pot îmbunătăți în continuare stilul automobilului și caracteristicile sale sportive în funcție de gusturile personale. Noile M Performance Parts nu afectează doar aspectul mașinii, desigur. Acestea îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte cerințe funcționale în ceea ce privește construcția ușoară și aerodinamica.

Pentru exteriorul noilor BMW X6, X6 M şi X5 M se vor pune la dispoziţie mai multe componente din pachetul M Performance Exterior Carbon Fibre, realizate manual şi finisate cu un strat superior lucios cu efect de adâncime. Printre acestea se numără o ramă a grilei de radiator, inserţii pe pragurile laterale, dar şi un difuzor făcut integral din acest material (va fi disponibil mai târziu).

Difuzorul, pe modelul BMW X5 M, va putea fi combinat cu nişte aripioare negre lucioase, dar şi cu un negru spoiler pe marginea acoperişului, toate împreună afectând în mod pozitiv stabilitatea direcțională și capacităţile maşinii în deplasare în linie dreaptă.

Un M Performance Frozen Black Wrapping este o altă caracteristică vizuală nouă pentru BMW X6. Aceasta constă dintr-o bandă mată neagră-gri, cu inscripția M Performance, care se întinde de-a lungul părţilor laterale ale maşinii. Pe lângă acestea, modelele X6 şi X7 pot primi inserţii negre lucioase pe unele elemente ale barei de protecţie frontale, dar şi noi corpuri ale oglinzilor retrovizoare din fibră de carbon.

Trecând la interior, pentru noile BMW X5 M şi BMW X6 M, dar şi variantele lor Competition, se poate oferi un volan M Performance cu zone centrale tapiţate cu Alcantara, marcaj roşu (sau albastru) la ora 12 şi cusături de culoare gri-argintiu. Opţional, volanul poate avea inserţii din fibră de carbon, cu inscripţie M Performance şi inserţii din Alcantara. Pentru a corespunde cu noul look, şi padelele de comutare a treptelor din spatele volanului pot fi din fibră de carbon în loc de unele cromate standard.

Mai sunt puse la dispoziţie covoraşe de podea M Performance cu inscripție M Performance, un fanion în culorile BMW M şi o margine cu un aspect similar pielii, inclusiv cu o cusătură decorativă în culori contrastante. În timp ce pentru BMW X5 M şi X6 M sunt standard, opţionale pentru noile BMW X6 şi X7 sunt un set de pedale din oţel inoxidabil, dar şi un suport pentru picior.

Printre alte dotări care pot personaliza automobilul şi mai mult este un M Performance slide set pentru proiectoarele LED ale uşilor. Când acestea sunt deschise, pot proiecta pe suprafaţa de drum logoul BMW M sau alte imagini care fac referinţă la M Performance.

Este disponibilă şi o husă pentru cheie, realizată din Alcantara de înaltă calitate cu o inserţie din fibră de carbon pe ea. Datorită unui şurub intern în M Light Blue, cheia este ferm conectată la suport și, prin urmare, este protejată în mod eficient de zgâriere sau deteriorare.

Nu în ultimul rând se oferă huse de calitate pentru anvelope, cu un strat de protecţie din plastic, pentru roţi cu jante de până la 22 de inci. Fiecare pungă are un marcaj specific, prin care un proprietar de maşină va putea recunoaşte care este roata şi de unde a fost scoasă.

Din linia de accesorii şi componente mai face parte un sistem de frânare M Performance, care vine standard pe noile BMW X5 M şi X6 M, dar este opţional disponibil şi pentru BMW X6. Datorită discurilor de frână mai mari cu o construcţie uşoară, ventilate pe interior și perforate, acesta oferă un răspuns îmbunătățit la frânare, decelerare optimizată chiar și în condiții extreme, precum și rezistență maximă. Etrierele sunt finisate într-o culoare roşie.

Pentru toate cele patru modele mai sunt valabile câteva modele de jante de până la 22 de inci în anvelope de vară şi până la 21 de inci în anvelope de iarnă. De exemplu, modelul din aliaj de 22 de inci Star Spoke Styling 749 M, este disponibil pentru X6 în finisare Jet Black sau matt black. Una singură este mai uşoară cu un kilogram comparativ cu una turnată.

Optimizate din punct de vedere a greutăţii sunt jantele forjate de model Y-Spoke Styling 785 M pentru BMW X7, bicolore în nuanţe matt/burnished Jet Black. Iar pentru X5 M şi X6 M, dar şi versiunile lor Competition, sunt valabile unele din aliaj uşor Double Spoke Styling 809 M în anvelope mixte (295/35 ZR21 107Y XL pe faţă şi 315/30 ZR22 107Y XL pe spate), finisate în nuanţă matt Jet Black cu logouri M.

Vezi şi alte maşini cu M Performance Parts:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/