(foto) Maşina cu 13 umflături la o roată! Şoferul continua să o exploateze aşa pe drumurile publice

Maşina cu cele mai multe gâlme la o roată, care era utilizată până nu demult pe drumuri publice, a fost identificată în Marea Britanie. Descoperirea a fost făcută luni, 30 septembrie, de un agent care meţine ordinea publică, în timp ce şoferul s-a oprit în preajma unei şcoli din oraşul Derby pentru a-şi debarca copiii-elevi.

Good Spot Officer!

Whilst on patrol PPO 9712 witnessed this car on a school run. When it was safe to do so 9712 advised that the car came off the road and into a garage close by. New tyre now fitted.

Perhaps his actions saved this driver from a costly repair – or worse! pic.twitter.com/8hgtxcGOHA

— Public Protection Team (@TeamPPODerby) September 30, 2019

Vezi şi: (video) Anvelopele uzate vor putea fi reutilizate de mai multe ori. Iată ce propune Michelin

În imaginile făcute publice pe o reţea de socializare se poate vedea starea anvelopei frontale din dreapta. Pe toată partea sa laterală exterioară “au crescut” 13 umflături şi chiar dacă erau vizibile, conducătorul acestui Vauxhall Zafira continua să îl utilizeze. Poate că acțiunile acestui agent au salvat acest șofer de la o reparație costisitoare sau de la un incident cu urmări mai grave, dar inexplicabil este de ce conducătorul auto nu a întreprins din timp careva acţiuni.

Fotografiile de-a dreptul şocante au apărut în spaţiul online alături de o avertizare despre un potenţial pericol care persistă în tot timpul exploatării unei astfel de roţi cu defect. De asemenea, s-a reamintit tuturor celorlalți şoferi să își verifice mașinile și să se asigure că sunt de siguranță.

După ce a primit o lecţie despre securitatea în trafic, conducătorul auto a fost obligat să meargă în cel mai apropiat service şi să o schimbe. Potrivit mecanicilor auto, astfel de umflături au apărut din cauza deteriorării anvelopei pe interior, ca urmare a mai multor lovituri. Uimitor este că nu s-a spart până în prezent.

Vezi şi: (video) Michelin şi General Motors au dezvoltat nişte anvelope pe care cuiele nu le pot sparge

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/