/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Olesea Stamate confirmă: Tatăl ei este avocatul șoferiței care ar fi provocat accidentul mortal de la Buiucani

missing
02 octombrie 2019, ora 23:22

Ministra Justiției Olesea Stamate confirmă faptul că tatăl ei Vladimir Kovali este avocatul șoferiței care a tamponat un troleibuz la o intersecție din sectorul Buiucani, accident soldat cu un mort și 25 de răniți. Ministra spune însă că tatăl ei îi reprezintă interesele acelei tinere doar într-un singur dosar, pentru care nu există deocamdată o sentință nici în prima instanță și neagă faptul că el ar fi ajutat-o pe șoferiță să scape de pedepse și să urce din nou la volan.

„Da, tatăl meu este avocatul acelei doamne. O reprezintă în unul dintre procesele penale pe care le are sau le-a avut doamna respectivă. Este un proces penal care este în desfășurare, încă nici decizia primei instanțe nu a fost luată pe acest caz. Ca să fie foarte clar, căci au fost aduse acuzații precum că tatăl meu ar fi soluționat sau ar fi contribuit la soluționarea dosarelor acestei persoane. Deci, el o reprezintă doar pe ultimul caz al ei, pe care nu s-a luat încă nicio decizie nici în primă instanță”, a declarat Stamate, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Ministra Justiției spune că e a personal va cerceta toate deciziile instanțelor luate în privința acelei tinere care ar fi provocat accidentul, pentru a cerceta dacă nu a fost admise ilegalități. Stamate a mai zis că sunt necesare modificări legislative pentru ca asemenea situații să nu se mai repete, iar persoanele care au încălcări similare în trafic să fie pedepsite mai dur.

La același subiect:

/VIDEO/ Imagini tulburătoare! Viteza nebună cu care intră Porsche-ul în troleibuz, la intersecția de la Buiucani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram