image
Sursa foto: mediafax.ro

Tatăl cântăreţei Beyoncé, Mathew Knowles, a fost diagnosticat cu cancer mamar

Tatăl cântăreţelor Beyoncé şi Solange Knowles a fost diagnosticat cu o formă de cancer la sân şi va vorbi deschis despre problemele personale pentru prima dată, miercuri, în emisiunea "Good Morning America", de pe postul TV ABC, potrivit tmz.com.

Tatăl cântăreţelor Beyoncé şi Solange Knowles va vorbi deschis despre problemele personale pentru prima dată, miercuri, la emisiunea "Good Morning America", de pe postul ABC.

Nu este clar când a fost diagnosticat cu această maladie. În timp ce cancerul la sân în rândul bărbaţilor este rar, anumite cazuri sunt alarmante. Sub un procent dintre persoanele care dezvoltă cancer la sân sunt bărbaţi, iar boala este mai răspândită în rândul celor cu vârste cuprinse între 60 şi 70 de ani. Mathew Knowles are 67 de ani, informează mediafax.ro.

Potrivit Fundaţiei naţionale împotriva cancerului mamar, rata mortalităţii în rândul pacienţilor de sex masculin este mai mare decât în cel al femeilor.

Mathew Knowles s-a recăsătorit cu Gena Avery în anul 2013, după ce a divorţat, în 2011, de Tina Knowles, mama cântăreţelor Beyoncé şi Solange.

Producător muzical, manager şi om de afaceri, Mathew Knowles s-a ocupat de trupa Destiny's Child, din care a făcut parte Beyonce. De asemenea, o perioadă a fost managerul fiicelor sale.

Noutăţile partenerilor

comentarii: