(video) Un tânăr de 21 de ani, jefuit la Ciocana: A fost deposedat de card, bani și acte

Un tânăr în vârstă de 22 de ani originar din raionul Cantemir, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Polițiștii au fost alertați în noaptea de 12 august a anului curent, de către un bărbat în vârstă de 21 de ani, comunicând că a fost jefuit.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor, iar victima le-a comunicat polițiștilor că a fost deposedat de portmoneul cu acte, carduri și bani, în timp ce se deplasa pe bd. Mircea cel Bătrân, fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 7 100 lei.

Astfel, în urma măsurilor de investigație și urmărire penală inițiate de forțele de ordine, suspectul a fost identificat și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că a cheltuit banii sustrași, iar portmoneul l-ar fi aruncat. În context, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal ,,Jaf”, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.


Pub