(video) Reprezentanții Spitalului de Urgență au oferit noi detalii privind starea pacienților în urma accidentului de la Buiucani

Reprezentanții Spitalului de Urgență au oferit noi detalii privind starea pacienților în urma accidentului de la Buiucani. Astfel, spitalizate rămân, în continuare, nouă persoane.

Foto: captură video

„În legătură cu pacienta despre care am vorbit ieri, în vârstă de de 51 de ani, care a fost spitalizată în secția de reanimare, astăzi s-a decis transferarea ei în secția clinică de profil pentru a continua tratamentul, iar starea ei este de gravitate medie. O altă pacientă de 38 de ani a fost supusă astăzi unei intervenții chirurgicale. Cât despre șoferiță, starea ei este fără dinamică negativă, însă extrem de gravă”, a declarat reprezentantul Spitalului de Urgență

Vedeți declarațiile video mai jos.

Astăzi, 2 octombrie, în cadrul ședinței de Guvern, s-a anunțat: „conform rezultatelor expertizei medico-legale emise de Centrul de Medicină Legală, șoferul automobilului Porsche Cayenne, care ar fi provocat în data de 30 septembrie, accidentul din sectorul Buiucani al capitalei, avea concentrația de alcool în sânge de 1,87 mg/l.

Astfel s-a stabilit că conducătoarea autoturismului se afla în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”.

UNIMEDIA menționează că accidentul a avut loc pe data de 30 septembrie pe strada Alba Iulia, unde un Porsche s-a izbit violent într-un troleibuz de pe linia 21.


Pub