(video) Accidentul de la Buiucani: Momentul în care Porsche-ul intră în plină viteză în troleibuz

Au apărut imagini noi pe internet în care a fost surprins momentul impactului dintre troleibuz și Porsche, care a luat viața unui bărbat, iar alte 24 de persoane au fost traumatizate. Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui alt automobil.

Foto: UNIMEDIA

Din imaginile video se vede clar cum troleibuzul și-a început deplasarea la culoarea verde a semaforului, iar Porsche-ul a intrat in plină viteza in unitatea de transport.

UNIMEDIA amintește că mai devreme au mai fost publicate imagini de la locul accidentului cum oamenii ofereau primul ajutor victimei care se afla lângă șoferița care a cauzat accidentul. Acesta a fost surprins plin de sânge, dar pare să dea încă semne de viață.

Reamintim că accidentul a avut loc pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Un bărbat a decedat până la venirea Ambulanței, iar 25 de persoane din troleibuz au fost traumate și li s-a oferit ajutor medical. Nouă persoane rămân spitalizate, iar șoferița a fost operată și se află în stare gravă.

Potrivit poliției, femeia de la volanul Porsche-ului conducea cu viteză excesivă (130km la oră) și avea o concentrație de alcool în sânge de 1,87mg/l.

De asemenea, oamenii legii au anunțat că șoferița avea antecedente penale, fiind condamnată mai întâi la 4 luni de închisoare, după care i-a fost amânată executarea pedepsei pe o perioadă de 3 ani. Mai apoi, aceasta a fost condamnată la 6 luni de detenție, executându-și pedeapsa la Penitenciarul de la Rusca. De asemenea, aceasta adunase, în perioada anilor 2010-2019, în total 43 de procese verbale contravenționale pentru diverse încălcări.

UNIMEDIA precizează că Avocatul Vladimir Covali, ce reprezintă interesele Svetlanei Ungureanu, șoferița Porsche-ului, a declarat că clienta sa consuma deseori alcool. De asemenea, apărătorul a menționat că, în momentul accidentului de luni, 30 septembrie, femeia deținea permisul de conducere, în timp ce reprezentanții Poliției au anunțat că femeia din 2017 a fost lipsită de dreptul de a conduce.


Pub