13:05:57 25.04.2024
Stiri

Noi DETALII despre șoferița „Porsche”-ului care ar fi provocat accidentul de la Buiucani: „Se întâmpla 2-3 luni să nu bea niciun gram, după care din nou”. Ce alcoolemie ar fi avut când a comis accidentul soldat cu moartea unui om

Social 02.10.2019 09:56 Vizualizări3513 Autor: Ziarul National
Noi DETALII despre șoferița „Porsche”-ului care ar fi provocat accidentul de la Buiucani: „Se întâmpla 2-3 luni să nu bea niciun gram, după care din nou”. Ce alcoolemie ar fi avut când a comis accidentul soldat cu moartea unui om


Șoferița automobilului „Porsche”, care luni la amiază ar fi provocat accidentul de la Buiucani, întrând într-un troleibuz plin cu pasageri, avea mari probleme cu consumul de alcool. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de avocatul Vladimir Covali, care a reprezentat-o de mai multe ori în instanțele de judecată.

Vladimir Covali spune că de mai multe ori s-a gândit la eventualitatea unei tragedii, întrucât femeia avea patima alcoolului.

Citește și: VIDEO // CAZIERUL șoferiței care a provocat ACCIDENTUL din sectorul Buiucani. A fost prinsă BEATĂ la volan de CINCI ori și a stat la Pușcăria de la Rusca. Aceasta mai are la activ alte 43 de contravenții în trafic

„De multe ori m-am gândit la asta. Are 33 de ani, este mai mică decât fiica mea. În 2012 a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și i-au spus că dacă va încălca, va fi izolată. Între timp, ea comite încă un accident și Judecătoria Râșcani o condamnă la 6 luni de închisoare în penitenciar. Ea a ispășit pedeapsa și nu a avut parte de nicio excepție. Toate infracțiunile au fost înregistrate de Poliție și pentru ele a fost trasă la răspundere, dar nu așa cum se vehiculează...”, a declarat avocatul la emisiunea „День за днем” de la Publika TV.

Citește și: VIDEO // Medicii, REZERVAȚI în privința șanselor de supraviețuire a șoferiței care a băgat în spital 25 de oameni: „Starea este extrem de gravă”

„În accidentul de la Orhei era beată, în accidentul din sectorul Râșcani - tot. În accidentul din cartierul Poșta Veche, caz care se află pe rol la Judecătoria Buiucani - era în stare de ebrietate, doar că nu ea se afla la volan”, a adăugat acesta.

Bărbatul a mai spus că a încercat să vorbească cu familia Svetlanei U. și chiar cu ea ca să renunțe la viciu: „Se întâmpla 2-3 luni să nu bea niciun gram, după care din nou. Eu i-am spus că sunt gata să-i găsim un psiholog, i-am propus să se trateze, pentru că are studii în juridică, poate munci, are și un copil minor la întreținere. Ea îmi spunea că da, dar tot așa făcea”.

Întrebat dacă-i va apăra interesele și în accidentul din sectorul Buiucani, avocatul a răspuns că orice om are dreptul la apărare. „Eu nu pot să nu-i apăr interesele. Vreau să-mi promită doar că nu va mai bea alcool, pentru că nici eu nu vreau să am pe conștiință anumite lucruri”, a conchis Vladimir Covali, citat de realitatea.md.

De menționat că șoferița ar fi fost în stare avansată de ebrietate și luni, atunci când ar fi provocat accidental de la Buiucani. „O sursă AutoBlog.MD, pe care nu o putem divulga, ne-a comunicat că nivelul de alcool în aerul expirat prelevat este de 1.28 mg/l, ceea ce constituie cu mult peste gradul avansat stipulat în legislaţie. Informaţia poate fi calificată deocamdată neoficială, de aceea aşteptăm rezultatele analizelor comunicate oficial pentru a o confirma sau infirma”, scrie portalul gbmnews.md.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md