/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Șoferul troleibuzului, implicat în accidentul de pe Alba Iulia, decorat de șeful statului cu medalia „Meritul Civic”

missing
02 octombrie 2019, ora 18:21

Șoferul troleibuzului implicat în accidentul rutier din sectorul Buiucani al capitalei, Vasile Secrieru, a fost astăzi decorat de președintele Igor Dodon cu medalia „Meritul Civic”. Șoferul spune că nu se simte erou și că nici nu bănuia că va fi decorat. 

„Potrivit informațiilor de care dispunem, în pofida traumelor suferite, Vasile Secrieru a reușit să manevreze troleibuzul astfel încât să ocolească stația de așteptare în care se aflau oameni, evitând mărirea numărului de victeme”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Pentru TV8 șoferul a declarat că: „Nu mă simt erou. Eu nici nu am știut că voi primi un astfel de premiu.  Cred că este în obligațiunea fiecărui șofer de a evita accidente de circulație și de a salva oamenii”, a spus Vasile Secrieru.

De asemenea, șoferul a precizat că va continua să activeze în continuare în calitate de șofer de troleibuz. În prezent, în urma leziunilor și a stresului pe care la suferit, Vasile Secrieru se află în concediu medical.

Astăzi, șoferul a oferit mai multe detalii despre momentul în care s-a produs impactul. El a spus că nu a observat automobilul de marca „Porsche”, însă a simțit momentul când a fost tamponat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram