/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Avocatul șoferiței care a provocat accidentul de la Buiucani: „Am încercat omeneşte să discut cu ea să renunţe la alcool...”

missing
01 octombrie 2019, ora 23:33

Avocatul șoferiței care se afla la volanul Porsche-ului ce a provocat accidentul de ieri, de la Buiucani, Vladimir Covali, spune că tânăra deține în prezent permis de conducere. Acesta nu cunoaște dacă femeia îl avea la ea ieri, când s-a produs accidentul tragic, dar afirmă că documentul ce-i permite tine să conducă i-a fost returnat de autorități în anul 2018, după ce un an mai devreme, în 2017, cei de la Poliție i l-au luat și ea a avut interdicție de a șofa. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Deni za dniom” de la Publika TV. 

Apărătorul șoferiței confirmă faptul că aceasta avea probleme cu alcoolul: „După ce a ieșit din detenție în luna ianuarie 2019 am încercat să vorbesc omenește cu ea să renunțe la alcool, dar, din păcate, fără succes”.

Avocatul tinerei mai spune că aceasta a și-a ispășit pedeapsa penală în două dosare, ai unul încă se află pe rol la Judecătoria sectorului Buiucani.

Șoferița se află în prezent în stare gravă, la spital. Medicii i-au prelevat probe de sânge și urină, pentru a verifica dacă aceasta era sau nu în stare de ebrietate ieri, când s-a produs accidentul în urma căruia a murit un bărbat care era cu ea în mașină în calitate de pasager.

Vezi și:

Beată la volan, fără permis și cu piciorul pe accelerator – „păcatele” penale și contravenționale ale șoferiței Porsche-ului care a provocat accidentul de la Buiucani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram