/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Momentul accidentului de ieri din sectorul Buiucani, surprins de o cameră de supraveghere

missing
01 octombrie 2019, ora 23:44

Momentul când un Porsche a tamponat un troleibuz în după-amiaza zilei de ieri în sectorul Buiucani al capitalei a fost surprins de o cameră de supraveghere. Din videou se poate vedea cum în urma impactului, troleibuzul a derapat pe trotuar. Imaginea video a intrat în posesia protv.md.

Un accident teribil s-a produs ieri în sectorul Buiucani al capitalei. Un automobil de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a derapat pe trotuar.

Accidentul s-ar fi produs din motiv că șoferița Porsche-ului conducea cu viteză excesivă și s-a deplasat la culoarea roșie a semaforului. În urma impactului, pasagerul automobilului a decedat pe loc. Șoferița mașinii a fost transportată în stare gravă la spital.

În total șapte persoane au fost internate. Una dintre victime, aflată în stare gravă, a fost operată.

Vezi și:

Beată la volan, fără permis și cu piciorul pe accelerator – „păcatele” penale și contravenționale ale șoferiței Porsche-ului care a provocat accidentul de la Buiucani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram