(video) Din accident în accident! Șoferița Porsche Cayenne-ului „prietenă” de ani de zile cu agenții de patrulare. Au apărut noi videouri cu „păcatele” din trafic

Șoferița Porsche Cayenne-ului, automobilul care s-a tamponat violent ieri, 30 septembrie, într-un troleibuz de pe linia 21, în urma căruia 24 persoane au fost traumatizate, iar un bărbat a decedat, este bine cunoscută de agenții de patrulare din Moldova.

Potrivit unor surse UNIMEDIA, femeia încă acum 10 ani a fost prima dată documentată pentru că a urcat beată la volan, însă a scăpat basma curată.

Șoferița se prezintă ca femeie de afaceri, iar de „păcatele” din trafic, se pare că scăpa cu ajutorul familiei care ar fi avut anumite relații la nivelul conducerii poliției. Potrivit unor informații, tatăl femeii ar avea afaceri în domeniul imobiliar.

Însă, în urma tragediei de ieri, unde la scurt timp a devenit cunoscut numele autoarei accidentului, mai mulți internauți au recunoscut șoferița și au publicat pe rețelele de socializare imagini video mai vechi, în care acceași mașină a fost implicată în alte accidente ruriere.

Astfel, potrivit unui video din 2018, aceeași mașină a tamponat o altă mașină și a încercat să fugă de la fața locului. La câteva minute, ghinion, după ce au fugit de la locul accidentului, aceștia au intrat cu mașina în gospodăria unei case.

Urmăriți accidentul de acum un an în videourile de mai jos:

UNIMEDIA amintește că în urma accidentului groaznic ce s-a produs ieri, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, circa 20 de persoane au fost traumatizate, o persoană a decedat, iar alta a fost spitalizată în stare gravă.

În acest sens, a fost creată Linia Fierbinte a IGP, tel. (022) 868-113, 868-112, unde cetățenii pot oferi sau primi informații cu privire la accidentul produs.


Pub