Actualități.md: Cine este cel care îi asigura protecție șoferiței Porsche-ului ce a provocat tragedia din sectorul Buiucani

Proprietarul unei rețele de piețe auto din Chișinău, Serghei Visan, ar fi cel care o proteja pe șoferița Porsche-ului, Svetlana Ungureanu, ce a provocat accidentul de la Buiucani, provocând moartea unei persoane și accidentând alte 25. Cel puțin așa scriu reporterii de la portalul www.actualitati.md.

Foto: Actualități.md

Potrivit informațiilor prezentate, Visan ar fi condus de mai multe ori personal același Porsche, iar anterior, ex-deputatul Constantin Țuțu și-ar fi achiziționat o mașină de la el.

Serghei Visan mai este cunoscut ca un apropiat al fostei conduceri democratice, potrivit unor surse făcând parte din anturajul lui Dorin Damir, finului lui Vladimir Plahotniuc și unul din sponsorii principali ai FEA, federația de lupte K1 organizate de Damir.

Potrivit șefului interimar al Inspectoratului General al Poliției, Balan Gheorghe, anterior, șoferița a ramas de mai multe ori fără permis de conducere. Ba mai mult, Svetlana Ungureanu avea 43 de procese administrative și 5 procese penale, iar permisul ei de conducere era suspendat.

Actualmente, Svetlana Ungureanu se află la terapia intensivă fiind în stare extrem de gravă.

UNIMEDIA amintește că în urma accidentului groaznic ce s-a produs ieri, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, circa 20 de persoane au fost traumatizate, o persoană a decedat, iar alta a fost spitalizată în stare gravă.

În acest sens, a fost creată Linia Fierbinte a IGP, tel. (022) 868-113, 868-112, unde cetățenii pot oferi sau primi informații cu privire la accidentul produs.


Pub