Un mort și nouă răniți într-un accident
Social 1 octombrie 2019, 21:40 | 2787

Doua masini s-au ciocnit violent azi dimineata, in apropierea satului Bahmut, raionul Calarasi. A murit un om. Urmeaza detalii despre acest accident, dar si alte stiri.

Tragedia s-a produs azi dimineață în jurul orei 3.00. Potrivit poliției, șoferul unui automobil a ieșit la depășire neregulamentară și, din cauza vitezei, a pierdut controlul mașinii. În consecință, a lovit un alt automobil, care se deplasa în aceiași direcție. Ambele mașini s-au răsturnat. Șoferii au scăpat cu viață, dar un pasager, un bărbat de 29 de ani, a murit pe loc. În cele două mașini se aflau în total 10 oameni. Toți s-au ales cu răni și au fost transportați la Spitalul raional Călărași. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțe.

În această dimineață a mai avut loc un accident - în orașul Ialoveni. Un automobilul condus de către un bărbat de 26 ani s-a izbit de un pilon de la marginea drumului, mașina fiind apoi proiectată în gardul unei gospodării. La fața locului a fost chemată echipa de descarcerare, pentru a scoate două persoane prinse în automobilul stricat. Răniții au fost duși la Spitalul de Urgență din Chișinău. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal.

Un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 28 de ani, condamnat la Soroca pentru mai multe furturi, a fost reținut de carabinierii din orașul italian Veneția, scrie site-ul veneziatoday. Individul este arestat și așteaptă o decizie privind extrădarea. 

Opinia ta contează. Comentează!