19:53:42 19.04.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // MOARTEA unei persoane la accidentul de ieri putea fi EVITATĂ. De ce nu s-au declanșat AIRBAG-URILE de la „Porsche”?

Social 01.10.2019 10:15 Vizualizări5275 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // MOARTEA unei persoane la accidentul de ieri putea fi EVITATĂ. De ce nu s-au declanșat AIRBAG-URILE de la „Porsche”?


Consecințele teribilului accident de ieri, cu implicarea unui „Porsche Cayenne” și a unui troleibuz, puteau fi mai puțin tragice, dacă se activau airbag-urile autoturismului. Anume pasagerul din față al „Porsche”-ului a decedat, iar șoferița se află în stare gravă la spital. Din imaginile surprinse la fața locului se vede că airbag-urile nu au sărit, chiar dacă impactul a fost destul de serios. Concluzia este că automobilul ar mai fi fost implicat anterior în accidente, iar când a fost reparat nu s-au mai pus airbag-uri, menite să salveze viața celor aflați în mașină.

Citește și: VIDEO, FOTO // Accident TERIBIL la Buiucani. Un troleibuz a intrat în mulțimea care aștepta la stație, după ce a fost izbit de o mașină. 18 persoane au fost rănite, iar una a DECEDAT

„Primul lucru ciudat pe care l-am observat în imaginile de la accident era faptul că, în ciuda unui impact deosebit de puternic, airbag-urile n-au sărit — nici pentru şoferiţă, nici pentru pasagerul ei. Şi, din primele informaţii parvenite de la Inspectoratul Naţional de Patrulare, anume ocupanţii „Porsche”-ului au avut cel mai mult de suferit. Pasagerul a decedat, unele informaţii spun că şoferiţa ar fi în stare critică la spital.

Citește și: VIDEO // „Eşti o potenţială UCIGAŞĂ”. Femeia care ar fi provocat TERIBILUL accident de la Buiucani, soldat cu MOARTEA unui bărbat şi traumatizarea altor 20 de persoane, obişnuia să urce în stare de ebrietate la volan

De ce n-au sărit airbag-urile? Nu e din cauza faptului că „Porsche Cayenne” de primă generaţie e o maşină rea, care eşuează la siguranţă. Cunoscând construcţia maşinii, am riscat să presupunem din primul minut că o situaţie în care airbag-urile să eşueze atât de lamentabil ar fi posibilă doar dacă ele.. ar lipsi! Deci, maşina asta aproape sigur a fost implicată anterior în cel puţin un accident în care airbag-urile au sărit, iar ulterior reparaţia a fost făcută de băieţi şmecheri, la comanda unor proprietari zgârciţi — cum se întâmplă de obicei”, se arată într-un editorial publicat pe site-ul piataauto.md.

Potrivit unor imagini apărute pe rețelele de socializare, automobilul care ar fi provocat ieri accidentul în care și-a pierdut viața o persoană, iar altele 20 au fost rănite, a mai fost implicat și în alte accidente rutiere. De asemenea, șoferița ar fi fost prinsă în stare de ebrietate la volan și i-a fost retras permisul de conducere pe un termen de doi ani. Aceasta urma să stea la închisoare jumătate de an pentru că a fost prinsă beată la volan, mai exact până în luna iulie curent, însă acest lucru nu s-a întâmplat.


Accidentul care ar fi fost provocat acum un an de acceași mașină


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md