image
Sursa foto: captură video

Un iaht de lux a fost poleit cu aur; Vasul de 20 de milioane de dolari, transformat pentru Săptămâna Modei de la Londra

Un iaht de lux a fost poleit cu aur de către Belami Hair, o firmă specializată în extensii de păr, în cadrul unei strategii de promovare a companiei la Săptămâna Modei de la Londra. Vasul a fost aurit pe o suprafață de peste 600 de metri pătrați, fiind cea mai mare lucrare de acest tip din lume.

Iahtul are de 54 de metri lungime și a fost poleit cu aur pentru a fi prezentat la Săptămâna Modei de la Londra. Cu această ocazie, numeroase vedete au fost invitate să petreacă la bordul vasului care a fost dotat pentru a fi transformat într-un hotel de lux plutitor, relatează Business Insider.

Ambarcațiunea numită inițial „Kinta” a fost rebotezată „Bellami.com” și a fost poleită pe o suprafață de 603 metri pătrați cu vinil aurit, în 13 zile, cât timp a fost ancorată în portul Viareggio din Italia.

Luxwrap, compania care a transformat iahtul, susține că este vorba despre cea mai mare lucrare de poleire cu aur de acest tip din lume. Statul aurit a fost aplicat cât timp ambarcațiunea s-a aflat în apă. Din acest motiv, specialiștii s-au folosit de pontoane plutitoare și de schele pentru a finaliza proiectul inedit.

Au fost poleite cu aur până și skijet-urile și bărcile de salvare aflate la bord. Iahtul dispune și de o piscină dotată cu jacuzzi, o cascadă de apă din sticlă, salon de spa, dar și un salon de înfrumusețare, scrie libertatea.ro.

Vasul de lux valorează 20 de milioane de dolari. Acesta are o capacitate de a găzdui 12 invitați, precum și 12 membri ai echipajului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: