(video) Test Drive: Noul Mercedes-AMG G 63! Ce s-a schimbat?

Puțini constructori auto au avut în față o dilemă atât de mare ca şi cea pe care a avut-o Mercedes-Benz: atunci când trebuia luată decizia dacă să continue cu lansarea unui urmaș pentru legendarul G-Class sau nu.

Nu de alta, dar bătrânul G-Class, cu tot cu greutatea, ruliul și manevrabilitatea proastă încă se vindea bine și de aici marea dificultate pentru cei de la Mercedes – cum să facă noul G-Class mai bun din punct de vedere tehnic și să-i ofere un design atrăgător, dar în același timp familiar?

Și eu zic că le-a reușit de minune ceea ce și-au propus! Noul G-Class stă pe o platformă nouă, este mai lat, mai manevrabil și mai atrăgător! Se vinde ca pâinea caldă, mulți importatori și-au epuizat cotele alocate de către uzină, în timp ce clienții sunt gata să plătească și mai mult doar ca să obțină unul! Vă întrebați de unde atâta învălmășeală în jurul unui model?

Ei bine, eu am aflat răspunsul în test drive-ul pe care l-am efectuat de curând cu noul Mercedes-AMG G 63! Da, e versiunea cu 585 de cai putere, capabilă să accelereze până la 100 km/h în doar 4.5 secunde! Ce impresii a produs? Vedeți din reportajul nostru video în format 4K pe care l-am filmat împreună cu Tudor Dumbravă! Vizionare plăcută și nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube!


Pub