De Ziua Națională a Vinului, S.A. „Aroma” - pregătită să surprindă clienţii cu băuturi de o calitate incontestabilă!

În curând Chişinăul va fi în sărbătoare şi va găzdui cel mai aşteptat festival al toamnei - Ziua Naţională a Vinului.

Foto: Aroma.md

Tradiţional, întreprinderea S.A. „Aroma” va lua parte la sărbătoare, prezentând realizările sale şi lansând produse noi. S.A. ”AROMA” – întreprinderea cu o istorie de peste 120 de ani, specializată în producerea, îmbutelierea şi comercializarea băuturilor alcoolice, cu preponderenţă a divinului.

Divinurile Aroma - calitate incontestabilă / Sursa:Aroma.md

Sortimentul producţiei S.A. „AROMA” include cca 30 de denumiri de produse, printre care mărci comerciale notorii cum ar fi: Belîi Aist, Barza Neagră, Moldova, Chişinău, dar şi divinuri elitare cu vârsta de învechire 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 şi 60 ani – divinuri apreciate şi premiate la diverse concursuri internaţionale.

Divinurile Aroma - calitate incontestabilă / Sursa:Aroma.md

Din dorinţa de a fi mai aproape de consumatori, S.A. „Aroma” va deschide în data de 1 octombrie 2019 un nou magazin specializat, situat în mun. Chişinău, strada Calea Ieşilor, 7 unde se va regăsi toată gama de divinuri cu vârsta de la 3 până la 55 ani, precum şi balsam, rachiu de cidru de mere, wisky, lichior.

Divinurile Aroma - calitate incontestabilă / Sursa:Aroma.md

Mai mult, producţia este ambalată în sticle de la 0,05 litri până la 55 litri, iar pentru cei care doresc un ambalaj deosebit – pot găsi diverse figurine din sticlă, butoiaşe din lemn, ce pot servi şi ca un cadou excelent pentru partenerii de afaceri sau pentru cei apropiaţi. Cu prilejul deschiderii noului magazin, cumpărătorii vor beneficia de reduceri motivante şi oferte avantajoase.

Divinurile Aroma - calitate incontestabilă / Sursa:Aroma.md

S.A. „Aroma” - pregătită să surprindă clienţii cu băuturi de o calitate incontestabilă!


Pub