Află cum poți supraviețui în jungla urbană în cadrul unui training organizat de platforma BeBetter

Ne trăim viața într-o junglă urbană cu viteză maximă și în permanentă criză de timp. Încercând să facem față provocărilor cotidiene, devenim stresați, iar în rezultat compensăm toate probleme fizice și emoționale cu mâncare nesănătoasă, alcool și țigări.

Foto: BeBetter via Facebook

La un moment dat ne ciocnim de probleme de sănătate - cum ar fi anxietatea, insomniile, obezitatea. Cum să găsim echilibru în viață și să trăim mai mult? Răspunsul la aceste întrebări îl veți găsi la seminarul „Reducem riscurile: Instrucțiuni de supraviețuire în jungla urbană”, un eveniment organizat de platforma BeBetter.

La seminar, în premieră pentru Moldova, vor participa doi invitați din Ucraina - expertul în genetică, Alexander Koliada și specialistul în somnologie Olga Maslova. Cei doi au studiat îndeaproape fenomenul urbanizării și impactul negativ al acestuia asupra sănătății și sunt gata să împărtășească publicului din Moldova cunoștințele lor.

Experții vor explica ce este de fapt „sănătatea” și cum aceasta se măsoară. Vor veni cu sfaturi cum să prelungim viața. De asemenea, se va vorbi ce de fapt înseamnă „reducerea riscurilor” și de ce este cea mai bună strategie pentru locuitorii din orașe. Invitații vor povesti ce obiceiuri sunt dăunătoare, și care - nu, cât de nociv este fumatul și de ce. Vom afla mai mult despre geroprotectorii - „arma” de ultima generație împotriva îmbătrânirii.

Seminarul „Reducem riscurile: Instrucțiuni de supraviețuire în jungla urbană”, organizată de platforma BeBetter, se va desfășura în data de 26 octombrie, în sala mare a hotelului Jolly Allon.

Biletele pot fi achiziționate online prin intermediul platformei afisha.md, la un preț de 250 de lei.

Pentru mai multe detalii și actualizări despre eveniment, urmărește pagina de facebook BeBetter.


Pub