Un compozitor și producător nominalizat la Grammy a murit la 43 de ani

Busbee - al cărui nume real era Michael James Ryan, a decedat duminică seara. Motivul decesului este cancerul la creier, potrivit mai multor rapoarte medicale, transmite The Hollywood Reporter.

Foto: https://www.hollywoodreporter.com

Știri despre moartea sa au apărut duminică seară. Potrivit mai multor rapoarte, el a fost diagnosticat cu glioblastom, o formă agresivă de cancer la creier, în urmă cu câteva luni.

Busbee - al cărui nume real era Michael James Ryan - a lucrat cu o serie de artiști de top în muzica country, printre care Maren Morris, Garth Brooks, Lady Antebellum și Keith Urban. El a co-scris Florida Georgia Line „H.O.L.Y.” și mai multe melodii de pe albumul Urban, Ripcord și debutul lui Morris, Hero.

Busbee a avut un acord de publicare la nivel mondial cu Warner Chappell Music, care a lansat o declarație duminică seară la trecerea compozitorului în eternitate:

„El a fost o ființă umană extraordinară a cărei generozitate, spiritualitate și umor au inspirat pe toți cei din jurul său. Un compozitor uimitor de talentat, și-a folosit talentul, muzica și dragostea sa pentru a aduce oamenii împreună. El ne-a lăsat prea curând. Condoleanțele noastre cele mai profunde merg la familia sa minunată"


Pub