(video/foto/update) Ultima oră! Accident grav pe strada Alba Iulia din capitală cu implicarea unui troleibuz: Sunt răniți

(update 15:20) Noi detalii despre accidentul de la Buiucani cu implicarea unui troleibuz de linie Nr 21 și un automobil de model Porsche. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte 18 rănite.

(update 14:50) Pompierii și ambulanța sunt la fața locului. Din primele informații, la moment, se cunoaște că sunt șase persoane rănite. Martorii, însă, spun că ar fi decedat o persoană, informație neconfirmată de autorități.

(ora 14:40) Două mașini și un troleibuz s-au tamponat în sectorul Buiucani al capitalei, la intersecția dintre strada Alba Iulia și Onisifor Ghibu.

Foto: UNIMEDIA

Un martor a postat un video pe un grup pentru șoferi, care surprinde momentele de după accident.

Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, troleibuzul accidentat a ieșit de pe carosabil și a intrat în stația de așteptare.

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc la ora 14:15 și sunt victime.

Accident grav la Buiucani / Sursa:UNIMEDIA
Accident grav la Buiucani / Sursa:UNIMEDIA
Accident grav la Buiucani / Sursa:UNIMEDIA

Revenim cu detalii.

Accident Buiucani / Sursa:Facebook

Revenim cu detalii.


Pub