(live/update) Noi detalii despre accidentul de la Buiucani: O persoană decedată și 18 rănite

(update 16:05) Potrivit martorilor și a datelor preliminare, vinovat de accident se face automobilul Porshe Cayenne, care a intrat cu viteză excesivă în troleibuz. Conducătoarea automobilului nu a ținut cont de culoarea roșie a semaforului.

Foto: Accident grav

(update 16:00) La locul accidentului au fost circa zece ambulanțe, care au acordat ajutor medical și au transportat persoanele implicate în accident la Spitalul de Urgență din Chișinău. Potrivit datelor oferite, în automobil se aflau două persoane. Femeia care conducea automobilul se află în stare gravă, iar bărbatul a decedat. În troleibuz erau 18 pasageri.

(update 15:42) Oamenii legii au venit cu o informație actualizată. Doar o persoană a decedat în urma impactului, iar 18 persoane sunt rănite.

(ora 15:27) Noi detalii despre accidentul de la Buiucani cu implicarea unui troleibuz de linie nr. 22 și un automobil de model Porsche. În urma impactului, două persoane au decedat, de asemenea, se cunoaște că la moment mai sunt și 18 pasageri răniți. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, iar potrivit ei, accidentul a avut loc la ora 14:15.


Pub