(video) Accidentul de la Buiucani: Șoferița Porsche Cayenne-ului ar fi condus anterior în stare de ebrietate și fără a deține permis de conducere

Șoferița Porsche Cayenne-ului, automobilul care s-a tamponat violent astăzi, 30 septembrie, într-un troleibuz de pe linia 21, în urma căruia 18 persoane au fost traumatizate, iar un bărbat a decedat, ar fi condus anterior în stare de ebrietate și fără a deține permisul de conducere, scrie bloknot-moldova.md.

Bloknot-Moldova a intrat în posesia unui filmuleț din 28 august 2017, în care femeia, fiind în stare de ebrietate avansată, încearcă să se urce la volan și să șofeze.

De asemenea, sursa citată mai scrie că femeia ar fi fost stopată de oamenii legii de nenumărate ori pentru încălcarea regulamentului de circulație.

Totodată, în momentul impactului de astăzi, șoferița ar fi condus fără permisul de conducere.

UNIMEDIA amintește că în urma accidentului groaznic ce s-a produs astăzi, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, circa 20 de persoane au fost traumatizate, o persoană a decedat, iar alta a fost spitalizată în stare gravă.

În acest sens, a fost creată Linia Fierbinte a IGP, tel. (022) 868-113, 868-112, unde cetățenii pot oferi sau primi informații cu privire la accidentul produs.


Pub