11 motive să vii la Rockit Digital Conference pe 11 octombrie

PE SCURT

Ai fost la celelalte ediții Rockit și știi că aici este punctul de întâlnire pentru creatorii locali și regionali, startup-uri, investitori și experți în domenii de ultimă generație? Sau vii la conferință pentru prima dată? Iată 11 motive să cumperi astăzi un bilet!

PE LUNG

  1. Vrei să afli secretele unui podcast viral. Dacă ai avut ideea de creare a unui podcast, în ziua a doua vei putea participa și la workshopul ”Podcasting Bootcamp: Getting Started Creating Your Podcast Today”
  2. Ai un startup și vrei să cunoști modalități de atragere a investițiilor alternative.
  3. Te interesează cum să faci crowdfunding și să creezi o comunitate în jurul proiectului tău.
  4. Te confrunți cu momente de burnout. Știi că lucrul non-stop nu este sănătos și vrei sfaturi practice de lupta împotriva perioadelor de burnout.
  5. Vrei să-ți trezești creativitatea și ai nevoie de inspirație.
  6. Ești curios/curioasă să afli care sunt păcatele de moarte ale marketingului.
  7. Vrei să afli care este puterea influencerilor în campanile cu impact social.
  8. Ești influencer sau vrei să începi să lucrezi cu influencerii într-un mod eficient.
  9. Vrei să faci parte dintr-o comunitate de profesioniști în domeniu. Cu siguranță vei găsi susținători și oportunități de a-ți realiza ideile și proiectele tale.
  10. Vrei să profiți de preț special pentru studenți și studente: 200 lei (cu prezentarea carnetului de student la intrare. Bilet valabil și pentru elevi și eleve).

Ai aflat ca azi este ultima zi în care poți să cumperi bilet earlybird. Pe 1 octombrie prețul biletelor se mărește.Biletele pentru eveniment pot fi procurate aici.

Rockit Conference este organizat de către Academia Rockit și Digital Communication Network, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC)

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare