Un bărbat de 46 de ani din raionul Edineț a fost snopit în bătaie până a murit
Social 30 septembrie 2019, 15:37 | 1883

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit fără suflare în satul Șofrâncani, raionul Edineț. Pe corp avea semne de moarte violentă. Urmează detalii și alte știri.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, victima s-ar fi întâlnit sâmbătă, 28 septembrie, cu doi tineri, de 20 și, respectiv, 22 de ani, care erau în stare de ebrietate. Între victimă și unul dintre cei doi era un conflict mai vechi și acum, băiatul de 20 de ani l-ar fi snopit în bătaie pe bărbat, până a murit. Făptașul, originar din raionul Briceni, a fost reținut.

Mustul face primele victime. Un caz tragic s-a produs în orașul Leova, unde un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a pierdut viața într-un beci, unde erau butoaie cu vin în fermentare. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost scos afară de către localnici. Un alt caz a fost înregistrat în orașul Tvardița, raionul Taraclia. Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost chemați să scoată un om din beci, unde s-ar fi intoxicat cu gazele emanate în procesul fermentării vinului. Din fericire, bărbatul în vârstă de 50 de ani era viu, fiind ulterior transportat la Spitalul raional. Pentru a evita cazurile de intoxicație cu dioxid de carbon, specialiştii le recomandă oamenilor să nu intre în încăperile unde se fermentează vinul, dacă acestea nu sunt dotate cu ventilație.

Un adolescent de 15 ani din Telenești a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către tatăl său. Potrivit poliției, bărbatul de 33 de ani era în stare de ebrietate avansată. El i-a aplicat feciorului o lovitură cu un cuțit, după ce între ei s-ar fi iscat un conflict. Băiatul a fost internat în stare gravă în Spitalul Raional Telenești, suportând o intervenție chirurgicală. Agresorul a fost reținut, iar poliția investighează cazul. 

Opinia ta contează. Comentează!