Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului
Social 30 septembrie 2019, 17:44 | 2431

Un barbat a murit la spital, dupa ce a fost lovit de o masina in satul Cobalea, raionul Soldanesti. Soferul a fugit de la locul accidentului. Ce spune politia, aflati din urmatorul grupaj de stiri.

În urma impactului, victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital, iar la scurt timp a decedat. Potrivit poliției, șoferul, un tânăr de 24 de ani, a fugit de la fața locului imediat după accident, dar a fost reținut. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a precizat că bănuitul și-a recunoscut integral vina.

Într-un alt accident a murit o femeie de 52 de ani. Tragedia a avut loc astăzi în jurul orei 10, în apropierea de satul Brătianovca, din comuna Sărata-Galbenă, raionul Hâncești. Tractorul, în care se afla femeia, s-a răsturnat de pe carosabil. La volan se afla fratele victimei, un bărbat de 51 de ani. El a ajuns în stare gravă la spitalul raional Hâncești. Poliția investighează cazul. 

Opinia ta contează. Comentează!